Aktuellt

Här finner ni de senaste händelserna i föreningen och även vårt nyhetsbrev Prästgårdsnytt. 

Under 2020 arbetar Ellevio med att installera nästa generations smarta elmätare hos nästan samtliga kunder och nu kommer arbetet att påbörjas i vår förening. 

Strömmen kommer stängas av under en kortare stund någon gång under följande period:  2020-06-01 till 2020-06-07 mellan kl: 07:00-20:00

Arbetet tar ungefär en halvtimme, under tiden elmätaren byts ut kommer strömmen att stängas av. Vilket betyder att bland annat hissar kommer att stängas av. 

Vem byter elmätaren?
Arbetet utförs av Ellevios samarbetspartner ONE Nordic. 

Vill du ha en smspåminnelse innan bytet?
Anmäl på www.ellevio.se/sms så får du en påminnelse i monilen innan elmätarbytet samt uppdateringar om andra planerade eller oplanerade strömavbrott. 

Har du ytterligare frågor om elmätarbytet eller strömavbrott?
Kontakta Ellevio på 020-636 000 eller elmatarbytet@ellevio.se

Du kan läsa mer om den nya smartare elmätaren och varför bytet sker på www.ellevio.se/elmatarbyte

Läs hela inlägget »

Takarbetet & Solceller
Som vi nämnt i nyhetsbrevet är takrenoveringen inne i etapp 2. Takarbetet forsätter enligt tidplan. Sista etappen, etapp 3, där arbetet kommer utföras i port 18 och resterande del av port 8 beräknas påbörja vecka 27. Vilket är då etapp 2 beräknas vara färdigställt.

Solcellsarbetet kommer påbörjas under vecka 27 och är även det arbetet indelat i samma tre etapper. 

Renovering av Miljörummet 
Renovering av föreningens miljörum har påbörjats av entreprenaden Gorilla Bygg. Under tiden renoveringen pågår kommer miljörummet vara stängt och vi hänvisar därför till återvinningsstationen på Götalandsvägen 205.  Vidare information om nyöppning, behörigheter och regler kommer vid ett senare skede. 

Läs hela inlägget »

Årsstämman 2020

BRF Prästgårdsgränd 8-18 höll sin årsstämma den 13:e maj 2020. Under årsstämman gick vi igenom året som varit. Efter ett välarbetat jobb av valberedningen tillträdde några nya namn till styrelsen som nu består av:
 

Styrelseledamöter Suppleanter
Tord Cederkäll, Ordförande (Ny) Birgit Ulvfot
Lisa Aldenklint, Kassör Magnus Hellström (Ny)
Willy Do, Sekreterare Olga Tagner (Ny)
Mellya Simon
Josefine Stenberg

Styrelsen vill passa på att tacka för alla medlemmar som dök upp trots rådande situation samt tacka tidigare styrelsemedlemmar för arbetet de utfört under åren. 
Läs hela inlägget »

Ny finns dett ett nytt av BRF Prästgårdsgränds nyhetsbrev. Vi informerar bland annat om kommande renovering i vårt soprum som kommer att hållas stängt från och med  den 11:e Maj. 

Läs hela nyhetsbrevet

Läs hela inlägget »

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset kommer stämman att hållas utomhus på föreningens innergård för att minska risken för smittspridning. Vi hoppas att så många som möjligt kan delta på stämman. Om du är sjuk, är i riskgrupp eller av annan anledning inte har möjlighet att närvara kan du delta genom fullmakt.
Ta med dig en stol eller en pall och så ses vi på gården klockan 19:00.

Läs hela inlägget »

Som styrelsen tidigare informerat har vi beslutat att renovera taken på samtliga hus i bostadföreningen. Nu har styrelsen upphandlat Tello Service Partner AB för att utföra takrenoveringsarbetet som kommer påbörjas redan under nästa vecka (v.8). Styrelsen ser positivt till att arbetet kan påbörjas så tidigt på året då takrenoveringar alltid är väderberoende. Med den tidsplan vi har idag räknar vi med att arbetet är klart under augusti men arbetet är som tidigare nämnt väderberoende.

Läs mer om takrenovering i det senaste nyhetsbrevet

Läs hela inlägget »

Mailen är nu återigång efter tidigare störningar. Om ni skickat in mail till styrelsen under tisdag 21/1 - onsdag 22/1, kan det vara så att mailen inte kommit fram. 

Ifall ni inte fått svar från styrelsen får ni gärna maila in på nytt. 

Läs hela inlägget »

Styrelsen vill passa på att tacka för all hjälp under årets gång. Med allt ifrån städdagar till felanmälningar. Ditt engagemang för föreningen är viktigt för allas trivsel. Kom ihåg att släcka ljusen. Vi önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år!

Avgiftshöjning
Den 1:a januari 2020 kommer årsavgifterna att höjas med 1.5%. Höjningen är för att ta höjd för kommande renoveringskostnader som föreningen står inför enligt underhållsplan.

Läs vårt senaste nyhetsbrev här 

Läs hela inlägget »

Höstens gårdsdag börjar närma sig och infaller söndagen den 20:e oktober kl 10.00. Vi uppskattar alla medlemmars hjälp i att göra fint på vår gård och allmänna utrymmen. Ta tillfället i akt för att lära känna era grannar.

En container för grovsopor kommer finnas för alla att använda. Vi avslutar med gemensam grill. Vi hoppas på god uppslutning.

Läs hela inlägget »

Under det tidigare loftgångsarbetet hittades skador på loftgångsplattorna vid port 12. 
Dipart Entreprenad AB kommer laga dessa loftgångsplattor under vecka 34. Arbetet kommer börja torsdagen den 22 augusti och pågå under 1-2 dagar.  

Platsansvarig hantverkare är Ari Kaikkonen från Dipart Entreprenad. 

Läs hela inlägget »

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required

Nyhetsarkiv