Bredband och TV

Sedan 1 oktober 2018 har förenignen tecknat ett 6-årigt kollektivt avtal med Telia för bredband och TV. 

Samtliga lägenheter har tillgång till bredband med hastigheten 700/700 Mbit och digital-TV med kanalpaketet lagom:

Kostnaden för tjänsten är inkluderad i avgiften. Trådlös router och HD-förberedd digitalbox ingår i månadskostnaden med garantitid under hela avtalstiden, dvs 5 år. Utrustningen tillhör dock föreningen och lägenheten vilket betyder att vid en eventuell flytt så får utrustningen inte tas med utan lämnas kvar till nästa lägenhetsinnehavare. TV-tjänst för flera rum ingår också, tjänst för upp till 3 TV apparater extra per lägenhet. Dock så behöver man själv införskaffa extra digitalboxar till dessa TV-apparater. Det finns också möjlighet att utöka de kollektiva tjänsterna med individuella avtal, om man t.ex. önskar utöka TV paketet med fler kanaler eller önskar IP-telefoni. Utöver detta så ingår dessutom flertalet mervärdestjänster så som playkanaler, filmbutik och Play+ (dvs tillgång till TV i mobila enheter så som mobil och surfplatta).
I och med avtalet ges Telia exklusiv rätt till nätet, varför öppen fiber försvinner. Detta innebär att det inte längre kommer att gå att teckna avtal med andra tjänsteleverantörer. 

Tillsvidare erbjuds också comhem i fastigheten. Avtalet med comhem är dock uppsagt och kommer att avslutas när det löper ut 2023-06-30.